Ladataan sivua...

Prepaid

 • Lataa liittymäsi!

  Valitse haluamasi kiinteähintainen nettipaketti tai lataa saldoa netin käyttöön päiväveloituksella osoitteessa lataa.saunalahti.fi ja surffaa ilman käyttökattoa!

  Sulje lisätiedot
  •  

  Markkinointiluvan sisältävien liittymäsopimuksien erityisehdot

 • Prepaid Perhenetti

  Paketti sisältää 3G-reitittimen, Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaista SIM-kortin, kuukauden käytön kotimaassa sekä 6 € alkusaldoa.

  Kuukauden käytön jälkeen käyttö maksaa enintään 0,99 €/vrk. Jos käytät nettiä säännöllisesti päivittäin tai useamman kerran viikossa, kannattaa valita kiinteähintainen nettipaketti, jonka voit tilata osoitteessa lataa.saunalahti.fi tai tekstiviestillä. Katso tekstiviestitilausohjeet täältä!

  • 39 € (norm. 49 €)
  • 0,066 €/Mt, enintään 0,99 €/päivä

   

  Aloituspakkaus nyt 39 €, kun tilaat näiltä sivuilta.

   

  Normaalihinta 49 €, tarjous voimassa saunalahti.fi-sivustolla toistaiseksi.

  39,00
   
  Tilaamaan
  • Saunalahti Prepaid Perhenetin voit ostaa netistä, Elisan myymälästä, R-Kioskilta, ABC-liikenneasemalta, Gigantista ja Prismasta.

   Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaista SIM-kortti

   - Sisältää 1 kk veloituksetonta tiedonsiirtoa kotimaassa ja 6 € saldoa
   - Voimassa 1 kk liittymän aktivoinnista ja 12 kk saldolatauksesta tai nettipaketin ostosta
   - Toimii myös ulkomailla (katso erillinen Roaming-hinnasto)
   - Huom! Voidaksesi käyttää Perhenetti-reititintä ulkomailla sinun tulee sallia roaming Perhenetin hallintasivujen kautta. Löydät hallintasivut Perhenetillä surffatessasi osoitteesta http://192.168.1.1. Oletus käyttäjänimi ja salasana on admin. Hallintasivu kehottaa vaihtamaan salasanan sisään kirjautumisen jälkeen.
   - Tukee jopa 21 Mbit/s nimellisnopeutta*

  • Huawei E5220 3G-reititin

   - HSPA+-tiedonsiirtonopeus jopa 21 Mbit/s*
   HSPA+/UMTS 2100/900 MHz ja EDGE/GPRS/GSM 850/900/1800/1900MHz
   - Tekstiviestien lähetys ja vastaanotto web-hallintasivujen kautta
   - Reititin ei ole operaattorilukittu
   - Käyttöjärjestelmävaatimukset: Windows XP SP2/SP3 / Vista SP1/SP2 / Windows 7/8 tai Mac OS X 10.5/10.6/10.7/10.8.

  • Käyttöohje

   - Paketissa on mukana käyttöönotto-ohje ja erityisehdot suomeksi ja englanniksi
   - Ohjeita myös asiakaspalvelusivuillamme

   *) Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaistaliittymän tiedonsiirtonopeus vaihtelee riippuen päätelaitteen ominaisuuksista, sijainnista ja verkon kuormituksesta. Nopeuden vaihteluväli Elisan 3G-verkossa Suomessa on 0,4 - 10 Mbit/s.

  Etämyynnin palautusoikeus

  Saunalahti Prepaid Perhenetti -aloituspakkauksella on etämyynnin mukainen 14 vrk palautusoikeus, kun asiakas on sen ostanut saunalahti.fi-verkkokaupasta. Tuotteiden tulee olla ehjiä, käyttämättömiä sekä alkuperäisessä pakkauksessa. Mikäli ehdot eivät täyty, palautusta ei tehdä. Palautus tehdään postitse asiakaspalautuksena käyttäen Saunalahden palautustunnusta, jolloin asiakkaalta ei peritä postikuluja.

  Mukaan tulee liittää:
  - asiakkaan nimi
  - osoitetieto
  - puhelinnumero
  - tilinumero jonne palautus halutaan tehtävän

  Saunalahti Prepaid -palvelun erityisehdot 2.12.2013

  1. MÄÄRITELMÄT JA SOVELTAMISALA
  Näitä erityisehtoja sovelletaan Saunalahden (Saunalahti on osa Elisa Oyj:tä) tarjoamiin Saunalahti Prepaid -liittymiin. Saunalahti luovuttaa Asiakkaan käyttöön ominaisuuksiltaan rajoitetun matkaviestinliittymän käyttöoikeuden asiakkaan maksamaa etukäteismaksua vastaan (“palvelu”). Näissä erityisehdoissa asiakkaalla tarkoitetaan kuluttaja- sekä yritysasiakkaita. Palveluun sovelletaan lisäksi Saunalahden yleisiä sopimusehtoja kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Muiden Saunalahden palveluiden käyttöön sovelletaan kyseisiä palveluita koskevia erityisehtoja, palvelukuvauksia ja kampanjaehtoja.

  Asiakas voi palvelun ja matkaviestinverkon välityksellä käyttää muidenkin kuin Saunalahden tarjoamia palveluita. Palvelusopimus ei koske näitä palveluita, eikä Saunalahti vastaa tällaisista palveluista. Saunalahti ei vastaa siitä, että asiakkaan päätelaitteen sisältämät kaikki ominaisuudet ovat käytettävissä Palvelua käytettäessä.

  2. SOPIMUKSEN SYNTYMINEN, SIM-KORTTI JA MATKAPUHELINNUMERO
  Sopimus syntyy, kun asiakas ottaa palvelun käyttöön käyttöohjeissa kuvatulla tavalla. Palvelun käyttöönotto ei edellytä henkilöllisyyden todistamista. Mikäli asiakas haluaa käyttää hänelle Saunalahden yleisissä sopimusehdoissa määriteltyjä oikeuksia, kuten oikeutta korvaukseen palvelun virheestä, tulee hänen todistaa henkilöllisyytensä ja osoittaa olevansa kyseisen palvelun hankkinut asiakas.

  Palvelun käyttöön tarvittava SIM-kortti on Saunalahden omaisuutta. Saunalahdella on oikeus valita asiakkaan käyttöön tuleva matkapuhelinnumero. Matkapuhelinnumero säilyy Saunalahden omistuksessa myös sopimuksen päättymisen jälkeen. Saunalahdella on oikeus muuttaa asiakkaan käytössä oleva matkapuhelinnumero, mikäli viranomaisten määräykset tai matkaviestinverkon rakenteelliset, tekniset tai palvelulliset seikat sitä edellyttävät.

  3. PALVELUN SULKEMINEN JA SOPIMUKSEN PÄÄTTYMINEN
  Palvelu suljetaan ja sopimus päättyy, kun käyttöohjeiden tai myyntipakkauksen mukainen palvelun voimassaoloaika päättyy. Saunalahdella on oikeus sulkea palvelu ilman erillistä ilmoitusta asiakkaalle, kun viimeisimmästä saldon tai puheajan lataamisesta on kulunut 12 kuukautta. Saunalahti voi sulkea asiakkaan palvelun, jos palvelua käytetään sen tarkoituksen vastaisesti laittomaan tai hyvän tavan vastaiseen toimintaan tai viranomainen vaatii palvelun sulkemista.

  Mikäli palvelu suljetaan, käyttämättä jäänyttä puheaikaa, saldoa tai pakettia ei palauteta tai hyvitetä.

  4. PALVELUN KÄYTTÖ
  Palvelun perusominaisuuksia ovat mm. puhe, tekstiviestit (SMS), multimediaviestit (MMS) sekä mahdollisuus tiedonsiirtoon, ellei sopimuksessa, käyttöohjeissa tai liittymätyypin tai palveluiden palvelukuvauksissa ole toisin sovittu. Asiakas voi lisäksi tilata kulloinkin Saunalahden valikoimassa olevia muita palveluita sekä lisäpalveluita. Lisäpalvelu- tai palvelukohtaiset ehdot tulevat asiakasta sitoviksi, kun asiakas on tilannut palvelun tai ottanut palvelun käyttöön. Asiakas vastaa palveluiden käytöstä myös, jos hän antaa tai jakaa palvelut kolmansien osapuolien käyttöön.

  Saunalahti varaa oikeuden priorisoida muuta verkossa tapahtuvaa tiedonsiirtoliikennettä matkaviestinnän tiedonsiirtoyhteyksiin nähden. Saunalahdella on oikeus tehdä verkossaan kapasiteetinhallintaa muun muassa palveluiden toteuttamiseksi, ruuhkatilanteiden hallitsemiseksi ja verkon ylikuormittumisen välttämiseksi. Kapasiteetinhallintaa tehdään määrittelemällä verkkoon liikennetyyppikohtaisesti eri liikennetyyppien maksimikapasiteetti (esim. suoratoisto, P2P, VoIP, HTTP). Kapasiteetinhallinnalla varmistetaan, ettei verkon ruuhkatilanteissa yhden tai useamman liikennetyypin määrällisesti tai laadullisesti merkittävästi kasvanut liikenne vaikuttaisi ruuhkauttavasti myös muiden liikennetyyppien liikenteeseen. Liikenteen seuraaminen, analysoiminen sekä muu hallinnointi ja muokkaus toteutetaan automaattisten järjestelmien avulla.

  5. MAKSUT
  Saunalahti päättää palveluidensa maksuista. Palvelun käyttö vähentää asiakaan lataamaa saldoa tai puheaikaa palveluiden kulloinkin voimassa olevien hinnastojen mukaisesti. Maksut veloitetaan asiakkaan saldosta tai puheajasta riippumatta siitä, onko hän itse käyttänyt palvelua tai antanut palvelun toisen käyttöön.

  6. MARKKINOINTI SEKÄ ASIAKAS- JA TUNNISTAMISTIETOJEN KÄYTTÖ
  Saunalahti voi lähettää asiakkaalle ajankohtaista tietoa Saunalahden, sen yhteistyökumppaneiden tai muiden Saunalahden valitsemien tahojen tuotteista, asiakaseduista ja tarjouksista esimerkiksi teksti- tai multimediaviestillä. Markkinoinnin kohdentamisessa voidaan hyödyntää matkaviestinverkon paikka- ja päätelaitetietoja. Asiakas voi kieltää viestien vastaanoton.

  Saunalahti voi käsitellä liittymän tunnistamis- ja paikkatietoja palvelujen toteuttamiseksi ja käyttämiseksi, laskutusta ja teknistä kehittämistä varten, sekä markkinointitarkoituksiin voimassa olevan lain mukaisesti. Käsiteltäviä tietoja ovat muun muassa matkapuhelimen laitetyyppi sekä muut päätelaitteeseen liittyvät tiedot, liittymän sijaintitiedot sekä viestintään ja palveluiden käyttöön liittyvät muut tunnistamistiedot, kuten liittymänumerot, yhteyksien ajankohdat sekä kestot. Tunnistamis- ja paikkatietoja käsitellään edellä lueteltujen toimenpiteiden edellyttämän ajan.

  7. ILMOITUKSET JA MUUTOKSET
  Saunalahti voi lähettää asiakkaan sopimusta ja palvelua koskevia ilmoituksia tekstiviestillä asiakkaan matkapuhelinnumeroon. Saunalahti pyrkii ilmoittamaan sopimusta tai palvelua koskevista muutoksista viimeistään kuukautta ennen niiden voimaantuloa. Tekstiviestillä lähetetyn ilmoituksen katsotaan tulleen asiakkaan tietoon tekstiviestin lähetyspäivänä.

  Kulloinkin voimassaoleva hinnasto ja sopimusehdot ovat nähtävillä osoitteessa saunalahti.fi.