Ladataan sivua...

Prepaid

Saunalahden Prepaid-liittymissä ei ole laskuja eikä kuukausimaksuja, maksat vain käytöstä etukäteen.

Liittymän käyttöönotto ei voisi olla helpompaa: hanki aloituspakkaus, aseta SIM-kortti puhelimeen ja liittymä on käytössäsi!

 • Lataa saldoa prepaid-liittymääsi

  Voit ladata lisää saldoa ja ostaa lisäpalvelupaketteja helposti netissä.  Saldoa voit ladata myös Otto.-pankkiautomaateilla, Elisan myymälöissä, R-kioskeilla, Prismoissa, S-Marketeissa, Alepa- ja Sale-myymälöissä, ABC-liikenneasemilla, Siwoissa, Valintataloissa sekä Shell/St1-huoltoasemilla.

  • Uutta Prepaidissa!

   Voit tilata älypuhelinkäyttöön paketin joka sisältää puheluita, viestejä ja netin. Helpoiten ja edullisimmin voit tehdä tilauksen osoitteessa lataa.saunalahti.fi tai tekstiviestillä.
   Lue lisää ja katso tekstiviestitilausohjeet täältä >

  • Latausedut

   Lataa netissä tai Otto. -automaatilla, saat joka neljännestä latauksesta 10 € latausextraa (norm. puheaikana, min. 10 € lataus).
   Ensilatausetu: maksuttomat puhelut ja tekstarit viikonloppuisin 3 kk ajan.

  Näytä lisätiedot
 • Saunalahti Prepaid

  Järkyttävän halpa ja helppo liittymä: ei laskuja eikä kuukausimaksuja. Puhelut, viestit, netti ja sisältöpalvelut heti valmiina. Toimii Elisan kattavissa 3G/4G-verkoissa ja ulkomailla.

  • 0,066 €/min
  • 0,066 €/kpl
  • 0,066 €/Mt, enintään 1,90 €/vrk
  • Aloituspakkaus 5,90 € kun tilaat netistä

   Aloituspakkaus sisältää 6 € puheaikaa!
   Pakkauksessa on mukana kaikkiin laitteisiin sopivat SIM-kortit (Mini/Micro/Nano)

  5,90
   
  Tilaamaan
  Näytä lisätiedot
  • Saunalahti Prepaid on heti käyttövalmis monipuolinen matkapuhelinliittymä. Aloituspakkaus sisältää kaikkiin puhelimiin sopivan SIM-kortin (Mini / Micro / Nano), 6 € puheaikaa ja käyttöohjeen. Aloituspakkauksen voit tilata esimerkiksi näiltä sivuilta tai ostaa lähimmästä Elisan myymälästä, R-kioskilta, Prismasta, S-Marketista, Salesta, Alepasta, Siwasta, Valintatalosta, ABC-liikenneasemalta tai Shell/St1-huoltoasemalta.
  • Peruspalvelut
   Saunalahti Prepaid -liittymällä voi soittaa/vastaanottaa puheluita (myös video), lähettää/vastaanottaa teksti- ja multimediaviestejä. Myös netti on yksi peruspalveluista. Lisäksi liittymään sisältyy pito, koputus, välipuhelu, vuorottelu, soitonsiirto, soittajan numeron näyttö, ryhmäpuhelu, numeronnäytön esto sekä datapalvelu.
  • Käyttö ulkomailla
   Saunalahti Prepaid -liittymät toimivat Suomessa ja myös ulkomailla. Voit soitella, viestitellä ja käyttää nettiä useassa maassa. Lue lisää!
  • Netin käyttö
   Voit käyttää liittymälläsi nettiä. Netin käytöstä veloitetaan käytön mukaan tai käyttö sisältyy tilaamaasi nettipakettiin. Maksullisten palveluiden käytöstä veloitetaan kunkin palvelun määrittelemät maksut. Jos käytät nettiä säännöllisesti, tarjolla on myös kiinteähintaisia nettipaketteja, tilaa osoitteessa lataa.saunalahti.fi tai katso tekstiviestillä tilattavien nettipakettien hinnat ja tilausohjeet täältä.
  • Lisäpalvelut
   Voit tilata liittymään vastaajan sekä puheen ja tekstiviestien estopalveluita asiakaspalvelusta.
  • Saldokyselyt ja lataussetelin aktivointi
   - Liittymän jäljellä olevaa saldoa voi kysyä lähettämällä veloituksettoman tekstiviestin TILI numeroon 18258.
   - Saldokyselyn voit tehdä myös näppäilemällä *100# ja paina lopuksi luuri/ok-näppäintä.
   - Paluuviesti kertoo liittymän pääsaldon, mahdollisen Elisa Palvelusaldon, liittymän voimassaoloajan ja tiedot aktiivisista lisäpalvelupaketeista.
   - Lataussetelin voit aktivoida näin: *101*aktivointikoodi# luuri/ok
  • Mainoksia
   Saunalahti Prepaid -asiakkaana saat käyttöösi hyödyllisen tekstiviestipalvelun, joka tuo suoraan puhelimeesi tietoa Elisan ja yhteistyökumppaneidemme tuotteista, asiakaseduista ja tarjouksista. Viestien lähettämisen voit kieltää lähettämällä tekstiviestin STOP numeroon 18258. Huom! Liittymää koskevat tiedotteet, asiakaskyselyt ja lataus/lisäpalveluetuviestit eivät kuulu kieltopalvelun piiriin.
  • Liittymän voimassaolo
   Liittymä on ennen ensimmäistä latausta voimassa 3 kuukauden ajan aktivoinnista. Jokaisesta latauksesta lukien liittymä on voimassa 12 kuukautta.
  • Kun liittymä on vanhenemassa:
   - Liittymään lähetetään tekstiviesti, jossa pyydetään lataamaan lisää saldoa.
   - Lisäksi liittymällä soitettaessa kuulet äänitiedotteen, jossa pyydetään lataamaan lisää saldoa.
  • Kun liittymä on vanhentunut:
   liittymällä voi vielä soittaa ilmaisiin numeroihin (hätänumero ja 0800-numerot), lähettää viestejä Prepaid-palvenumeroihin (18258, 15020, 0509029999), vastaanottaa puheluita ja viestejä sekä ladata saldoa yhden kuukauden ajan. Soittaessasi kuulet aina äänitiedotteen, jossa pyydetään lataamaan heti lisää saldoa.
  • Lisämaksulliset palvelut
   Lakimuutoksen takia 0606-, 0707- ja 0708- alkuisten maksupalvelunumeroiden sekä 169-, 177- ja 178-alkuisten SMS-numeroissa tarjottavien maksupalveluiden käyttö on estetty Saunalahti Latausliittymistä 1.11.2012 alkaen. Kyseiset palvelut on tarkoitettu ns. tavaraostamiseen kuten elintarvikkeet, lehtitilaukset, autopesut ja niin edelleen. Saunalahti Latausliittymillä voi käyttää digitaalisesti toimitettavia lisämaksullisia palveluita kuten esimerkiksi sisältöpalvelut, asiointipalvelut, viihdepalvelut, lahjoitukset jne.
  • Saunalahti Prepaid Plus
   Myynnistä poistuneen Prepaid Plus -liittymän tiedot ja hinnaston löydät täältä.

  Saunalahti Prepaid -palvelun erityisehdot 2.12.2013

  1. MÄÄRITELMÄT JA SOVELTAMISALA
  Näitä erityisehtoja sovelletaan Saunalahden tarjoamiin Saunalahti Prepaid -liittymiin. Saunalahti luovuttaa Asiakkaan käyttöön ominaisuuksiltaan rajoitetun matkaviestinliittymän käyttöoikeuden asiakkaan maksamaa etukäteismaksua vastaan (“palvelu”). Näissä erityisehdoissa asiakkaalla tarkoitetaan kuluttaja- sekä yritysasiakkaita. Palveluun sovelletaan lisäksi Saunalahden yleisiä sopimusehtoja kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Muiden Saunalahden palveluiden käyttöön sovelletaan kyseisiä palveluita koskevia erityisehtoja, palvelukuvauksia ja kampanjaehtoja.

  Asiakas voi palvelun ja matkaviestinverkon välityksellä käyttää muidenkin kuin Saunalahden tarjoamia palveluita. Palvelusopimus ei koske näitä palveluita, eikä Saunalahti vastaa tällaisista palveluista. Saunalahti ei vastaa siitä, että asiakkaan päätelaitteen sisältämät kaikki ominaisuudet ovat käytettävissä Palvelua käytettäessä.

  2. SOPIMUKSEN SYNTYMINEN, SIM-KORTTI JA MATKAPUHELINNUMERO
  Sopimus syntyy, kun asiakas ottaa palvelun käyttöön käyttöohjeissa kuvatulla tavalla. Palvelun käyttöönotto ei edellytä henkilöllisyyden todistamista. Mikäli asiakas haluaa käyttää hänelle Saunalahden yleisissä sopimusehdoissa määriteltyjä oikeuksia, kuten oikeutta korvaukseen palvelun virheestä, tulee hänen todistaa henkilöllisyytensä ja osoittaa olevansa kyseisen palvelun hankkinut asiakas.

  Palvelun käyttöön tarvittava SIM-kortti on Saunalahden omaisuutta. Saunalahdella on oikeus valita asiakkaan käyttöön tuleva matkapuhelinnumero. Matkapuhelinnumero säilyy Saunalahden omistuksessa myös sopimuksen päättymisen jälkeen. Saunalahdella on oikeus muuttaa asiakkaan käytössä oleva matkapuhelinnumero, mikäli viranomaisten määräykset tai matkaviestinverkon rakenteelliset, tekniset tai palvelulliset seikat sitä edellyttävät.

  3. PALVELUN SULKEMINEN JA SOPIMUKSEN PÄÄTTYMINEN
  Palvelu suljetaan ja sopimus päättyy, kun käyttöohjeiden tai myyntipakkauksen mukainen palvelun voimassaoloaika päättyy. Saunalahdella on oikeus sulkea palvelu ilman erillistä ilmoitusta asiakkaalle, kun viimeisimmästä saldon tai puheajan lataamisesta on kulunut 12 kuukautta. Saunalahti voi sulkea asiakkaan palvelun, jos palvelua käytetään sen tarkoituksen vastaisesti laittomaan tai hyvän tavan vastaiseen toimintaan tai viranomainen vaatii palvelun sulkemista.

  Mikäli palvelu suljetaan, käyttämättä jäänyttä puheaikaa, saldoa tai pakettia ei palauteta tai hyvitetä.

  4. PALVELUN KÄYTTÖ
  Palvelun perusominaisuuksia ovat mm. puhe, tekstiviestit (SMS), multimediaviestit (MMS) sekä mahdollisuus tiedonsiirtoon, ellei sopimuksessa, käyttöohjeissa tai liittymätyypin tai palveluiden palvelukuvauksissa ole toisin sovittu. Asiakas voi lisäksi tilata kulloinkin Saunalahden valikoimassa olevia muita palveluita sekä lisäpalveluita. Lisäpalvelu- tai palvelukohtaiset ehdot tulevat asiakasta sitoviksi, kun asiakas on tilannut palvelun tai ottanut palvelun käyttöön. Asiakas vastaa palveluiden käytöstä myös, jos hän antaa tai jakaa palvelut kolmansien osapuolien käyttöön.

  Saunalahti varaa oikeuden priorisoida muuta verkossa tapahtuvaa tiedonsiirtoliikennettä matkaviestinnän tiedonsiirtoyhteyksiin nähden. Saunalahdella on oikeus tehdä verkossaan kapasiteetinhallintaa muun muassa palveluiden toteuttamiseksi, ruuhkatilanteiden hallitsemiseksi ja verkon ylikuormittumisen välttämiseksi. Kapasiteetinhallintaa tehdään määrittelemällä verkkoon liikennetyyppikohtaisesti eri liikennetyyppien maksimikapasiteetti (esim. suoratoisto, P2P, VoIP, HTTP). Kapasiteetinhallinnalla varmistetaan, ettei verkon ruuhkatilanteissa yhden tai useamman liikennetyypin määrällisesti tai laadullisesti merkittävästi kasvanut liikenne vaikuttaisi ruuhkauttavasti myös muiden liikennetyyppien liikenteeseen. Liikenteen seuraaminen, analysoiminen sekä muu hallinnointi ja muokkaus toteutetaan automaattisten järjestelmien avulla.

  5. MAKSUT
  Saunalahti päättää palveluidensa maksuista. Palvelun käyttö vähentää asiakaan lataamaa saldoa tai puheaikaa palveluiden kulloinkin voimassa olevien hinnastojen mukaisesti. Maksut veloitetaan asiakkaan saldosta tai puheajasta riippumatta siitä, onko hän itse käyttänyt palvelua tai antanut palvelun toisen käyttöön.

  6. MARKKINOINTI SEKÄ ASIAKAS- JA TUNNISTAMISTIETOJEN KÄYTTÖ
  Saunalahti voi lähettää asiakkaalle ajankohtaista tietoa Saunalahden, sen yhteistyökumppaneiden tai muiden Saunalahden valitsemien tahojen tuotteista, asiakaseduista ja tarjouksista esimerkiksi teksti- tai multimediaviestillä. Markkinoinnin kohdentamisessa voidaan hyödyntää matkaviestinverkon paikka- ja päätelaitetietoja. Asiakas voi kieltää viestien vastaanoton.

  Saunalahti voi käsitellä liittymän tunnistamis- ja paikkatietoja palvelujen toteuttamiseksi ja käyttämiseksi, laskutusta ja teknistä kehittämistä varten, sekä markkinointitarkoituksiin voimassa olevan lain mukaisesti. Käsiteltäviä tietoja ovat muun muassa matkapuhelimen laitetyyppi sekä muut päätelaitteeseen liittyvät tiedot, liittymän sijaintitiedot sekä viestintään ja palveluiden käyttöön liittyvät muut tunnistamistiedot, kuten liittymänumerot, yhteyksien ajankohdat sekä kestot. Tunnistamis- ja paikkatietoja käsitellään edellä lueteltujen toimenpiteiden edellyttämän ajan.

  7. ILMOITUKSET JA MUUTOKSET
  Saunalahti voi lähettää asiakkaan sopimusta ja palvelua koskevia ilmoituksia tekstiviestillä asiakkaan matkapuhelinnumeroon. Saunalahti pyrkii ilmoittamaan sopimusta tai palvelua koskevista muutoksista viimeistään kuukautta ennen niiden voimaantuloa. Tekstiviestillä lähetetyn ilmoituksen katsotaan tulleen asiakkaan tietoon tekstiviestin lähetyspäivänä.

  Kulloinkin voimassaoleva hinnasto ja sopimusehdot ovat nähtävillä osoitteessa: saunalahti.fi.